Ieder bedrijf is anders, en dus zijn de specifieke behoeften anders. En dus de wensen en behoeften die er zijn op het gebied van software oplossingen ook. Soms voldoet een standaard pakket, maar in een hoop gevallen is er maatwerk software gewenst.

wat-doen-we.jpg

Maatwerk software, wanneer standaard software niet voldoet

Elke organisatie en bijbehorende processen zijn anders. Vaak worden standaard applicaties toegepast, waarbij minimaal 1 van de volgende zaken van toepassing is:

  • Processen moeten worden aangepast aan de software. Terwijl dit andersom zou moeten zijn.
  • Gegevens moeten in meerdere standaard applicaties worden ingevoerd, denk hierbij aan een CRM en een standaard backoffice pakket.
  • De standaard applicatie biedt teveel functionaliteiten, waardoor u teveel betaalt voor diensten of onderdelen waar u geen gebruik van maakt.

Als bovenstaande van toepassing is, kan het interessant zijn om gebruik te maken van maatwerk software. Dit hoeft niet te betekenen dat een volledige applicatie geschreven wordt, soms is het al voldoende om de bestaande pakketten te koppelen. Wij zullen altijd kijken of er standaard componenten zijn die kunnen worden ingezet voor bouw en integratie.

“Wij doorgronden uw bedrijf en ontwikkelen de software op maat. Voor u. Volgens de laatste ontwikkelingen, methodieken en technieken.”
cta-contact.png (1)
We maken graag kennis met u

Start vandaag een project voor morgen

Wilt u weten of wij uw software oplossing kunnen realiseren? Start vandaag uw project voor morgen en neem contact met ons op!

Neem contact op